Agencja Pracy GOLDMINE WORK CENTRE Sp. z o.o. Dla naszego Klienta, zajmującego się sprzedażą naturalnych produktów i kieruje się zdrowym podejściem do życia poszukujemy kandydata Stanowisko: COUNTRY MANAGER
OFERUJEMY: - Umowa b2b - Stawka 2000euro (okres próbny) po tym okresie wynagrodzenie 2500-3200 euro - Szkolenie wewnętrzne – ok 2-3 dni - Samochód służbowy (do uzgodnienia) - Miejsce Pracy (Rumunia, Bukareszt) - Praca od Października 2018 WYMAGANIA: - Wykształcenie wyższe, mile widziane kierunki ekonomiczne/zarządzanie, - Minimum 5 letnie doświadczenie poparte sukcesami w tworzeniu nowych przedsiębiorstw, - Poparte sukcesami doświadczenie w zarządzaniu przedsiębiorstwem, - Doskonała znajomość rynku oraz kultury Rumuńskie, - Samodzielność w działaniu, upartość w dążeniu do celu, dokładność - Motywacja do pracy, chęć działania - Mile widziane certyfikaty związane z zarządzania przedsiębiorstwem OBOWIĄZKI: - Tworzenie od podstaw nowego oddziału firmy w Rumunii (Bukareszt) - Odpowiedzialność za rozwój i zarządzanie oddziałem na rynku rumuńskim - Ścisła współpraca z centralą spółki w Polsce (sprzedaż, finanse, HR, logistyka) - Rekrutacja, rozwój i zarządzanie podległym zespołem - Optymalizacja procesów i podnoszenie efektywności finansowej spółki - Prawo jazdy Kat B
Czego potrzebujesz, aby osiągnąć sukces? Zapraszamy do aplikowania osoby posiadające wyższe wykształcenie. Poszukujemy osób: komunikatywnych, pewnych siebie, którzy posiadają umiejętności negocjacji, w zarządzaniu zespołem i umiejętności przywódcze ,otwartość kulturową. Od kandydatów oczekujemy: znajomości języka Polskiego + Rumuński na poziomie co najmniej C1, prawo jazdy kat. B, MS Office- średnio zaawansowany i powyżej. Co zyskujesz? Firma gwarantuje stabilne warunki zatrudnienia, możliwości rozwoju. Co powinieneś zrobić? Jeśli ta oferta jest idealna dla Ciebie prześlij nam swoje aktualne CV. mail:rekrutacja@goldminework.com tel:+48 607366490
|
|